Guitarist on a stage playing rock to the
Color logo - no background.png

IKIROUTA

Ikirouta_.JPG

Ikirouta on perustettu Kajaanissa vuoden 2020 alkupuolella. Teemu Kuosmanen (kitara & koskettimet) ja Jori Kärki (laulu) halusivat siirtyä luomaan raskasta ja melodista musiikkia suomeksi, tehtyään yhdessä pitkän ja menestyksekkään uran metallibändi SoulHealerissa.

Rumpaliksi saatiin ennestään musiikkipiireistä tuttu Jani Partanen, ja muutamien julkaisujen jälkeen kokoonpano viimeisteltiin Jere Pellikalla (basso), joka toimii Ikiroudan alataajuuksien herrana.

 

Elämä antaa ja ottaa on yhtyeen 14. singlejulkaisu, ja aiemmat julkaisut ovat keränneet runsaasti mainetta ja ihastusta. Spotifyssa yhtyeellä on n. 14 000 kuukausittaista kuuntelijaa, ja suurimmiksi hiteiksi tähän mennessä ovat nousseet singlejulkaisut Vanki miltei 120 000 striimauksella, sekä Nyt ja aina ylittäen 106 000 striimausta.

 

Yhtye itse kuvailee musiikkiaan iskelmämetalliksi, kuitenkaan lokeroimatta itseään liian tiukasti mihinkään tyylilajiin. Vaikutteita on otettu niin metallista, rockista, popista sekä tietenkin kaikkien suomalaisten ainakin salaa rakastamasta iskelmästä.

 

Teemu Kuosmanen Kitara ja koskettimet

Jori Kärki - Laulu

Jani Partanen - Rummut

Jere Pellikka- Basso

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube
Joonas Rinne.jpeg

Joonas Rinne

Booking Agent

joonas@jvragency.com

+358 40 9343242