Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

JVR AGENCY OY

90460, Oulu

Y-Tunnus 3158629-4 

www.jvragency.com

2. Rekisteriasiat

Vastaamme viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

JVR AGENCY OY:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Käyttötarkoituksena on asiakassuhteiden hoitaminen, palvelujen myynti ja markkinointi, uusien asiakassuhteiden luominen, verkkokaupan ylläpito, yritysten ja yhteisöjen lehdistöaineiston jakelu medialle ja kulttuurialan toimijoille sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely JVR AGENCY Oy:n palvelutarjontaan liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot henkilöistä:

- Nimi

- Sähköpostiosoite

- Katuosoite

- Paikkakunta

- Puhelinnumero

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröityjä koskevat tiedot koostetaan JVR AGENCY OY:n asiakasrekistereistä, rekisteröidyltä itseltään sekä julkisesti saatavilla olevista lähteistä. Rekisteri on suojattu henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta osoite- tai henkilötietoja ulkopuoliselle, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa osoitteen haltijan vaatimuksesta.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki henkilö ja osoitetiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteri sijaitsee palomuurilla ja kaksinkertaisilla sisäänkirjautumissalasanoilla suojatuilla palvelemilla.

10. Kielto-oikeus

Osoitteen haltijalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.